Categories: ایزوگام و قیرگونی و آسفالت

ایزوگام فویل دار و ویژگی های آن

قبل از تولید ایزوگام برای عایق کاری پشت بام ها و مناطق مختلف که نیاز به عایق کاری داشتند، از قیر استفاده می شد. اما استفاده از قیر دردسر های زیادی داشته و همچنین کار خطرناکی محسوب می گردید. پس از تولید ایزوگام، اکثر مردم به این محصول روی آورده و از آن استفاده نمودند. زیرا ایزوگام در مقایسه با قیر بسیار با کیفیت تر و بهتر محسوب می شد و همچنین نصب آن بسیار راحت تر می باشد. در ادامه ایزوگام فویل دار را که یکی از انواع ایزوگام می باشد، مورد بررسی قرار می دهیم.

ایزوگام فویل دار

از لحاظ روکش، دو نوع ایزوگام در بازار موجود می باشند که یکی از آن ها ایزوگام فویل دار می باشد. روکش ایزوگام ها یا فویل آلومینیومی می باشد که اکثر اوقات در کارخانه بر روی ایزوگام پرس می شود و یا پودر و نایلکس می باشد. بسیاری از فروشندگان با تکیه بر این مطلب که ایزوگام های فویل دار، مدل بهتری از ایزوگام هستند، خریداران را ترغیب به خرید این مدل محصول می کنند، اما واقعیت این است که فویل روی ایزوگام تاثیری بر کیفیت آن نخواهد داشت. باید به این نکته توجه کنید که وجود فویل به تنهایی نمی تواند تضمین کننده کیفیت بالای ایزوگام باشد و معیار مناسبی برای انتخاب یک ایزوگام مرغوب نیست، اما کاربرد های دیگری دارد که در ادامه به آن ها پرداخته خواهد شد.

ویژگی ها و کاربرد های ایزوگام فویل دار

توضیحاتی در باره آئين نامه ساماندهي وضعيت جمع آوري و دفع خاك و نخاله و ضايعات ساختماني در سطح شهر
ممکن است این سوال برای شما هم ایجاد شده باشد که اگر فویل هیچ تاثیری بر کیفیت ایزوگام ندارد، پس چرا از آن استفاده می شود؟ در پاسخ به این سوال می شود گفت وجود فویل بر روی ایزوگام باعث زیبایی آن می شود و زیبایی یکی از ویژگی های ایزوگام فویل دار می باشد. همچنین وجود فویل بر روی ایزوگام ها باعث می شود که در زمان های تابش شدید نور خورشید، فویل روی ایزوگام، نور را منعکس کند و از شل شدن ایزوگام و متلاشی شدن آن پیشگیری نماید. البته وجود فویل بعنوان یک رسانا باعث می شود که در زمان های بارش باران و مخصوصا رعد و برق، فضای پشت بام خطرناک شود. برق گرفتگی یکی از اتفاقاتی می باشد که ممکن است در این زمان رخ دهد، به همین دلیل توصیه می شود که در این زمان ها روی پشت بام رفت و آمد نداشته باشید.

ویژگی های فویل ایزوگام

به ورق های آلومینیوم که عرض و ضخامت آن ها مشخص بوده و شکل گیری آن ها راحت است، فویل می گویند. این فویل ها در زمان ساخته شدن ایزوگام، بر روی سطح آن قرار گرفته و پرس می شوند تا عمل انعکاس نور را انجام داده و مانع از گرم شدن بیش از حد ایزوگام شوند. وجود فویل بر روی ایزوگام باعث مقاومت بیشتر ایزوگام در برابر نور آفتاب، گرما، باران اسیدی و خوردگی می شود. قیمت ایزوگامی که فویل آن دارای موارد استاندارد باشد، بیشتر از ایزوگامی است که فویل آن غیر استاندارد است. به این دلیل که فویل های بسیار نازک، در زمان نصب توسط افرادی که در زمینه نصب و اجرای ایزوگام فعالیت می کنند، متلاشی می شود. به همین دلیل لازم است تا به استاندارد های فویل ایزوگام توجه نمایید:

  1. ضخامت فویل ایزوگام باید بین ۱۴ تا ۱۶ میکرون باشد.
  2. عرض فویل های ایزوگام به این دلیل که نیاز به همپوشانی سطح دارد، باید ۹۵ سانتی متر باشد.
  3. هر رول ایزوگام باید وزنی بین ۲۰۰ تا ۲۸۰ کیلوگرم داشته باشد.

بررسی پسماندهای ساختمانی خاک و نخاله
لطفا به این مطلب رای دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

Recent Posts

چگونه از آفتابه مسافرتی استفاده نماییم؟

آفتابه مسافرتی وسیله ای قابل حمل و نقل در هر نقطه ی دلخواه! شاید اکثر شما از این وسیله استفاده…

3 سال ago

معرفی مدل های فلش تانک و کاربرد هریک از آنها

 در تمام خانه‌ها سرویس بهداشتی وجود دارد که مجهز به فلاش تانک فلاش تانک با تخلیه آب با فشار زیاد…

3 سال ago

آشنایی با مشخصات انواع کفشور استخری

یکی از لذت های انسان رفتن به استخر می باشد، به طوری که همه افراد سعی دارند یک استخر کوچک…

3 سال ago

مدل های مختلف سر فنر لوله بازکنی و کارایی آنها

روشهای زیادی برای برطرف کردن گرفتگی لوله ها وجود دارد که بعضی از این روشها کمی سخت می باشد و…

3 سال ago

توالت فرنگی تاشو یک وسیله کاربردی

امروزه در بسیاری از خانه ها افراد از توالت های فرنگی استفاده می کنند و این وسیله یک جزء ثابت…

3 سال ago

اصلی ترین نکات جلوگیری از زود پر شدن چاه فاضلاب

افزایش جمعیت در شهرهای بزرگ، معضلی به نام پر شدن چاه فاضلاب را به وجود آورده است. در مراکز شهر…

3 سال ago